2310. Szigetszentmiklós, Wesselényi utca 1. Email: info@klimaszigetszentmiklos.hu 06 - 20 - 233 - 8393

Stiebel Eltron SH 150 S Fali Tároló

Ár: 457 075 Ft


Áraink bruttó árak és az ÁFA-t tartalmazzák!

Tulajdonságok:

 • Fokozatmentes hőmérséklet-beállítás forgókapcsolóval
 • Minőségi magnézium anód a tartály optimalizált védelméért
 • LED-es elektronikus hőtartalom-kijelző a kezelőpanelen
 • Melegvíz bármikor, hatékony egykörös üzemben
 • Különlegesen alacsony energiaveszteség a kiváló minőségű hőszigetelésnek köszönhetően
 • A hosszú élettartam érdekében az acél belső tartály speciális közvetlen zománcozással van ellátva
 • Gyors és könnyű szerelés az felfüggesztő konzolnak és a fúrósablonnak köszönhetőenEgyenként vagy csoportosan használva a fali tárolók kényelmesen és energiatakarékos módon több vízvételi helyet is ellátnak meleg vízzel, például a fürdőszobában és a konyhában. A nyomásálló, zárt készülékek a kereskedelemben kapható összes nyomástartó szerelvénnyel kombinálhatók. Ha csak egy vízvételi helyet kell ellátni, akkor a készülék nyomásmentesen, nyitva működtethető.
  A hőmérséklet fokozatmentesen állítható és három fokozatban korlátozható. A felfűtési fázist a rendszer látható módon kijelzi. Hét LED-es fénymező jelzi a használható hőmennyiséget a kezelőpanelen.
  Csekély energiaveszteség a kiváló minőségű hőszigetelésnek köszönhetően.
  Az integrált fogantyúmélyedések megkönnyítik a fali tároló szállítását. Az átgondolt szerkezetnek köszönhetően minden elterjedt fali melegvíztároló gyorsan és egyszerűen lecserélhető. A mellékelt szerelősablon megkönnyíti a furatok kijelölését és a vízcsatlakozók előszerelését. Az univerzális fali tartó segítségével a készülék sarokban vagy falon egyaránt elhelyezhető. A leszállított készlet tartalmazza az akasztóléc sapkáit és a nem sík falaknál szükséges távtartó tárcsákat. Egyszerűsített telepítés választható csatlakozólécekkel, amelyek kivehető kihúzás elleni rögzítőkkel vannak ellátva.  A készülék műanyag, réz vagy nemesacél csőrendszerekkel telepíthető. A nagy karimás bemenetnek köszönhetően a vízkőmentesítés hatékonyan és kényelmesen elvégezhető. A fűtőkarima könnyen eltávolítható, és összetéveszthetetlen villamos karimás dugasszal van felszerelve. A készülék ürítése tömlőcsatlakozós leürítőszelepen keresztül történik. A szerkezet egyes komponensei környezetbarát módon lebonthatók és újrahasznosíthatók.

Készleten

Cikkszám: Stiebel Eltron SH 150 S Fali Tároló Kategóriák: ,

Leírás

Termék leírás:

Stiebel Eltron SH 150 S Fali Tároló Műszaki Adatlap

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Stiebel Eltron SH 150 S Fali Tároló” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X