2310. Szigetszentmiklós, Wesselényi utca 1. Email: info@klimaszigetszentmiklos.hu 06 - 20 - 233 - 8393

Stiebel Eltron EIL 4 Plus Mini Átfolyós Vízmelegítő

Ár: 55 755 Ft


Áraink bruttó árak és az ÁFA-t tartalmazzák!

Technika jellemzői:

  • Hidraulikus vezérlésű, kisméretű, átfolyó üzemű vízmelegítő egy mosdóhoz
  • Pult alatti szerelés
  • Működtethető nyomás alatti és nyomásmentes csapteleppel.
  • Speciális vízsugár-szabályozó a víz ideális sugárképének biztosításához
  • Karbantartásmentes csupaszdrótos fűtésrendszer

Hidraulikus vezérlésű kisméretű, átfolyó üzemű vízmelegítő áramláskapcsolóval és az átfolyó mennyiség automatikus szabályozásával. Megközelítőleg állandó kívánság szerinti hőmérsékletek a maximális teljesítményig bezárólag. A fűtőteljesítmény egy fokozatban hidraulikusan vezérelhető az átfolyó mennyiség függvényében. A kívánt hőmérsékletet a csapteleppel történő hozzákeveréssel lehet beállítani. A készlet tartalmaz speciális sugárszabályzót és beépített átfolyó mennyiség szabályozót a meglévő csaptelepben történő használathoz (csavarmenet: M22/24). Pult alatti szerelés. Az EIL Plus alkalmas egy kézi mosdó melegvíz-ellátásához. Használat pult alatti szerelésű, nyomásálló vagy nyomásmentes csapteleppel lehetséges.

A kisméretű, átfolyó üzemű vízmelegítők közvetlenül a vízvételi helynél melegítik fel a vizet és mindig csak akkor, amikor arra szükség van. Ezáltal kiküszöbölhetők a hosszú csővezetékek miatti energia- és vízveszteségek. Ezáltal biztosított a magas fokú energiahatékonyság.

Időtakarékos és egyszerű szerelés. Egyszerű felszerelés falra: 2 pontos rögzítés; a hátoldal egyidejűleg fúrósablonként is szolgál; ovális furatok a fúrólyuk-eltérések kiegyenlítéséhez; a készülékfedél és a blokkmodul egyetlen kézmozdulattal levehető. Gyors és univerzális csatlakoztatás a vízhálózatra: Külső 3/8″ fém vízcsatlakozók a csaptelepek közvetlen és univerzális felszereléséhez. Egyszerű elektromos bekötés: A hálózati csatlakozóvezeték gyárilag előkészítve; 3,5 kW-os változat védőérintkezős csatlakozódugóval; a többi változat fixen csatlakoztatható. IP 25 védettségi fokozat (vízsugár ellen védett). Karbantartást nem igénylő csupaszdrótos fűtésrendszer; mésztartalmú és mészben szegény vízhez alkalmas. A nyomás lekapcsolásával működő biztonsági rendszer.

Energia besorolás: nincs adat

Készleten

Cikkszám: Stiebel Eltron EIL 4 Plus Mini Átfolyós Vízmelegítő Kategóriák: ,

Leírás

Termék leírás:

Stiebel Eltron EIL 4 Plus Mini Átfolyós Vízmelegítő Műszaki Adatlap

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Stiebel Eltron EIL 4 Plus Mini Átfolyós Vízmelegítő” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X