2310. Szigetszentmiklós, Wesselényi utca 1. Email: info@klimaszigetszentmiklos.hu 06 - 20 - 233 - 8393

Intuis Nao 300 Watt Elektromos Törölközőszárító Radiátor

Ár: 90 000 Ft


Áraink bruttó árak és az ÁFA-t tartalmazzák!

  • Noirot / Airelec Oleron Élvezze az ideális hőmérsékletet és a mindig meleg és száraz törölközőket a fürdőszobában, a programozható digitális termosztáttal ellátott Oleron törölközőszárítóval.
  • Az Oleron elektromos törölközőszárító radiátor segítségével biztosítható akár nagy alapterületű fürdőszoba önálló fűtése is.
  • A készülék alján található beépített digitális termosztát lehetővé teszi a törölközőszárító programozását az Ön kényelmének érdekében, hogy mindig meleg fürdőszobát és száraz törölközőket használhasson. A lekerekített csöveinek köszönhetően rengeteg helyet biztosít a törölközők és fürdőköpenyek gyors és hatékony szárításához
  • Az Intuis Nao elektromos törölközőszárító radiátor ideális önálló fűtés kialakítására is akár 6-14m2-ig.
  • A beépített termosztátos vezérlés teszi egyedivé a Noirot elektromos törölközőszárító radiátorokat, melyben elérhetőek komfort, gazdaságos, fagymentesítő üzemmódok. Ezen kívül elérhető még a szabvány ablaknyitás érzékelés, programozás és az intelligens öntanuló funkció: a termosztát megjegyzi mennyi idő kell a helyiség felfűtésére és a programozáshoz hozzárendeli azt (a program időpont kezdetére már felfűti a szobát, figyelembe veszi a felfűtési időket változó körülmények esetén is).

Készleten

Cikkszám: Intuis Nao 300 Watt Elektromos Törölközőszárító Radiátor Kategória:

Leírás

Termék leírás:

Intuis Nao 300 Watt Elektromos Törölközőszárító Radiátor Használati Útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Intuis Nao 300 Watt Elektromos Törölközőszárító Radiátor” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X