2310. Szigetszentmiklós, Wesselényi utca 1. Email: info@klimaszigetszentmiklos.hu 06 - 20 - 233 - 8393

Intuis Airelec-Noirot Spot-D 500 Watt Elektromos Fali Fűtőpanel

Ár: 57 000 Ft


Áraink bruttó árak és az ÁFA-t tartalmazzák!

  • Ablaknyitás érzékelés
  • Beépített digitális termosztát
  • Villásdugóval szerelt + 1,8m kábel
  • Tartozék fali tartó konzol

Kiegészítő gurulós láb megvásárlásával mobil fűtőpanelként is használható!

A Noirot SPOT-D elektromos fűtőpanel letisztult designja ideális választás mindazoknak, akik költséghatékony, mégis energiatakarékos megoldást keresnek. Széles teljesítmény választék biztosítja, hogy könnyedén megtalálja az adott helyiség hőigényének megfelelő elektromos radiátort. Formavilága modern és klasszikus környezetben is megállja a helyét.

SPOT-D elektromos radiátorok már az iparág csúcskategóriás fűtőbetétjével rendelkeznek. A hagyományos elektromos radiátorokkal ellentétben tökéletesen hangtalan, használata hálószobában és gyerekszobába is ideális választás.

A SPOT-D elektromos radiátorok beépített digitális termosztáttal vannak felszerelve, így nem jelent plusz költséget a helyiség hőmérsékletének pontos beállítása. A programozási funkciók használatával további megtakarítások érhetők el. A gyermekzár funkció nem csupán a gyerekszobában, de vendéglátó egységekben, szállodákban is hasznos és elengedhetetlen.

A Noirot elektromos fűtőpanel a legújabb RX Silence fűtőbetétnek köszönhetően teljesen hangtalan, ideális választás gyerekszobába vagy hálószobában is. A beépített fűtőbetét egy komponensű, azaz egy darab alumínium monoblokk. Az elektromos fűtőbetét felfűtési és hűlési fázisban is csendes, nem kattog, nincsenek hőtágulásból keletkező zavaró hangok. Az elektromos fűtőpanel vezérlését egyedülálló módon félvezetővel (szilícium) oldottuk meg, bekapcsoláskor sincsen a hagyományos fűtőpanelekre jellemző kattanás, behúzó relé vagy bimetál hang.

A fűtőpanelek működési elve alapvetően konvekciós, azonban működése közben a felületen hősugárzásként is megjelenik a hőleadás. A hősugárzás a komfort érzet növelése érdekében hasznos funkció.

Energia besorolás: nincs adat

Készleten

Cikkszám: Intuis Airelec-Noirot Spot-D 500 Watt Elektromos Fali Fűtőpanel Kategóriák: ,

Leírás

Termék leírás:

INTUIS AIRELEC-NOIROT SPOT-D 500 Watt Elektromos Fali Fűtőpanel Használati Útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Intuis Airelec-Noirot Spot-D 500 Watt Elektromos Fali Fűtőpanel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X