2310. Szigetszentmiklós, Wesselényi utca 1. Email: info@klimaszigetszentmiklos.hu 06 - 20 - 233 - 8393

Galletti ART-U 50 Fan Coil WP Fehér Nyitható Ráccsal Szabályzóhoz

Ár: 432 943 Ft


Áraink bruttó árak és az ÁFA-t tartalmazzák!

ART-U, készülék mélysége bizonyos pontokon alig éri el a 10 cm-t. Egyedülálló vonalvezetése, különleges kialakítása folytán kifejezetten sokoldalú felhasználása lehetséges, kiválóan alkalmazkodik mind a letisztul minimalista környezetekhez, mind a melegebb, kifinomultabb terekhez. A frontpanel egyedi kialakítási lehetőségeinek köszönhetően, az ART-U kielégíti a növekvő igényeket a belső terek mindinkább személyesebbé tételére.

A rendkívül magas esztétikai igényszint elérése nem gyengítette a Galletti terméktől megszokott kiváló műszaki kialakítás színvonalát: az innováció mindenekelőtt a kiváló összetevőkre és az új anyagok felhasználására összpontosított.

Az ART-U által megfogalmazódnak az eddigi legmagasabb technológiai lehetőségek és jellemzők. Ilyen a számítógépes folyadék dinamikai vizsgálatok segítségével optimalizált hőcsere és légvezetés a készülék belsejében vagy az alapban alkalmazott állandó mágneses elektromotor.

Készleten

Cikkszám: Galletti ART-U 50 Fan Coil WP Fehér Nyitható Ráccsal Szabályzóhoz Kategóriák: , ,

Leírás

Galletti ART-U 50 Fan Coil WP Fehér Nyitható Ráccsal Szabályzóhoz

Műszaki paraméterek:

  • Hűtési teljesítmény (7/12°C): 3,72 kW
  • Fűtési teljesítmény (70/60°C) 4,56 kW
  • Fűtési telj. (50 °C – vízáram a hűtésivel azonos) 7,71 kW
  • Alap fan-coil
  • 2 csöves rendszerhez
  • Inverteres motorral
  • fehér kivitel
  • szabályzó nélkül
  • nyitható ráccsal szabályzóhoz.
  • A Galletti gyár széleskörű tapasztalata a fan-coilok gyártása területén és a folyamatos innováció keresése eredményeként megszületett az ART-U fan-coil család, a kiváló teljesítmény és dizájn tökéletes kombinációja. A fejlesztési projekt határozott célja volt, hogy valami teljesen új és egyedi jöjjön létre, egy olyan termék, amilyen még nem található a piacon. Mely egyfelől képes arra, hogy megfeleljen az energiahatékonyság egyre hangsúlyosabb igényeinek, másfelől pedig – elsőként – tükrözze a mai modern lakberendezési és belsőépítészeti irányzatokat.Az új ART-U, Galletti tökéletesen eléri ezt a célt, azáltal, hogy egy teljesen új koncepciójú vizes hőleadóként lép be a piacra. Ez a termék egyfelől irigylésre méltó műszaki tudásával és tartalmával tűnik ki, de ugyanakkor egy valódi új stílust hoz létre egy olyan termékkörnél, ahol túlnyomó részt egymáshoz nagyon hasonló termékek találhatunk. 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Galletti ART-U 50 Fan Coil WP Fehér Nyitható Ráccsal Szabályzóhoz” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X