2310. Szigetszentmiklós, Wesselényi utca 1. Email: info@klimaszigetszentmiklos.hu 06 - 20 - 233 - 8393

BVF L-PRO Beépíthető Fűtőszőnyeg 100 watt/m²

Ár: 25 000 Ft


Áraink bruttó árak és az ÁFA-t tartalmazzák!

  • Padlószint emelkedés nélkül kialakítható elektromos padlófűtési rendszer. Ideális választás laminált padlószalagparketta és egyéb úsztatott vagy klikkes rögzítésű burkolatok fűtésére. Alkalmas burkolat minimális rétegvastagsága 6mm.Fontos információ! Vinyl burkolat fűtése kizárólag BVF H-MAT elektromos fűtőszőnyeggel történhet aljzatkiegyenlítő rétegben. Ajánlott termosztátok: BVF 801 | Netmostat N-1
  • Az alumínium szövetes elektromos fűtőszőnyeg gyári szélessége 50cm. Természetesen a fektetéskor (kigurításkor), mely minden esetben előzetes fektetési rajz/elgondolás alapján történik a szőnyegek egymásra merőleges is lehetnek. Így az 50cm-es szélesség csak csomagolási dimenzió, bármilyen alaprajzi mérethez könnyedén alkalmazkodik.
    • Padlószint emelkedés nélkül is kialakítható.
    • A BVF L-PRO fűtőeleme két darab nano-technológiás fűtőszálat tartalmaz, melyek keresztmetszete mindössze 1 mm. A fűtőszálak élettartalma a kéteres kialakításnak köszönhetően hosszabb, mint a hagyományos fűtőkábeleké, kivitelezése gyorsabb és egyszerűbb az egy oldalon történő csatlakoztatásnak köszönhetően.
    • Energia besorolás: nincs adat
Cikkszám: BVF L-PRO Beépíthető Fűtőszőnyeg 100 watt/m² Kategóriák: ,

Leírás

Termék leírás:

BVF L-PRO Beépíthető Fűtőszőnyeg 100 watt/m² Használati Útmutató

Telepítés Előtti Útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BVF L-PRO Beépíthető Fűtőszőnyeg 100 watt/m²” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X